Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
83-204-3212-X : zł 49
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2006.
Issue number
Wyd. 1 (dodr.).
Volume
363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
Object passwords
Mięso technologia.
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
080
%a 637.5(075.3.053.7)
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2006.
300
%a 363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
650
%a Mięso
%x technologia.
650
%a Mięso
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x technologia
650
%a Mięso
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x technologia
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3212-X : zł 49